HL 3. kolo (7.I): FC Praha 07 - FC A.Č.A.B. 4:2

20.09.2014 19:12

Stadion: Děkanka

Diváků: 2

Střelci za Ačab: Kuba, Luky

 

FCA se ve třetím kole představilo na Děkance a nemilé vzpomínky na tento zápas bude mít především Čagi, jenž ve druhém poločase inkasoval tvrdý direkt ve vzdušném soubojí přímo pod oko, rána mu okamžitě neuvěřitelně natekla. Led mnoho nevyřešil, Čagimu se začala motat hlava a nejlepší možné řešení tedy bylo zavolat záchranku, která dorazila až po 20ti minutách a dopravila beka FCA na rentgen do místní nemocnice. Vyšetření odhalilo otřes mozku. Michal má vůbec na podobné momenty "štěstí"...

 

První poločas skončil po vyrovnaném průběhu 1:1. Nás několikrát podržel Tomáš, ale jeden pokus přecijen nedokázal zastavit, soupeř se prosadil z rohového kopu, na druhé straně ale vyrovnal zanedlouho přízemní ranou k tyči Kuba. Střelecky aktivní byl především Trojis a Luky, ale ani jednomu se nepodařilo strhnut vedení na stranu Ačabu, Luky byl nejblíže, trefil tyč.

 

Druhá půle začala naší převahou a tu nakonec zužitkoval dopředu aktivní Lukáš. Tomu se dnes příliš nechtělo vracet, ale když si vzal míč, bylo z toho pokaždé nebezpečí, tentorkát si obhodil obránce a posunul míč kolem bezmocného gólmana, 1:2! Poté se dvakrát předvedl Tomáš, který nejprve nechvalně posunul z pozice gólmana míč špatnou přihrávkou na útočníka domácích, ihned to však fantastickým zákrokem napravil. Vyrovnání přišlo krátce po incidentu Čagiho, střela ze střední vzdálenosti zapadla k tyči. Do konce zbývaly pouze 2 minuty a FCA nepochopitelně nasadilo veškeré síly do útoku a když říkám veškeré, myslím to tak, že na naší polovině zůstal pouze gólman a 2 hráči domácích. Jediný se stačil vrátit Pepa, který už situaci 2 vs 1 zázračně nevyřešil a bylo to 3:2. Kuba ještě pálil levačkou těsne nad a z následné akce, kdy teprv mělo hrát FCA oprávněně vabang, padl nic neřešící gól na 4:2. Chyba ale byla za stavu 2:2, kde se vše mělo zahrát uplně jinak, tam FCA takticky propadlo a ztratilo dobře rozjetý zápas.