HL 5. kolo (7.I): FC Hustá pěna - FC A.Č.A.B. 2:1

04.10.2014 15:12

Stadion: Běchovice

Diváků: 2

Střelci za Ačab: Hroudis

 

FC A.Č.A.B. se představil v pátém kole ve vzdálených Běchovicích. Následných 60 minut mělo odpovědět na to, zda-li se podaří výsledkově rehabilitovat nepříliš povedený start sezóny. S Hustou Pěnou náš tým neměřil síly poprvé, poslední vzájemný zápas těchto celků skončil nerozhodně...

 

Už nevím, co k tomu psát. FCA se sešlo v sestavě bez brankáře, strážcem svatyně se tak stal Ajfel. Do pole nebylo k dispozici hned několik hráčů, a tak byl povolán Dejv, který si přes rok a půl ani nekopl do míče a také Hroudis, který letos zatím neodehrál za Ačab nic. I přes všechny tyto komplikace bylo FC A.Č.A.B. lepším týmem než domácí, šancí měl dost, hlavně Luky a Hroudis byli střelecky aktivní, jenže jejich pokusy né a né skončit gólem. Hroudis také trefil břevno a nakonec i jediný gól Ačabu, který šel po hezké akci po ose Luky - Mára - Hroudis. Střelecké trápení však pokračovalo, přestože herně to špatné nebylo. 

 

Soupeř dal 2 náhodné branky po nakopávaných, respektive odražených míčích a až na chvilkové selhání Dejva a závěrečnou 5ti minutovku, kdy hrálo FCA rizikovou obranu, neměl prakticky nic, ze hry už vůbec. Letošní sezóna je pro nás zatím zakletá a není to jen nevyhovujícím hracím termínem a zraněními, i přes to všechno jsme dnes pohodově mohli brát body, kdybychom zlepšili koncovku.