HL 10. kolo (7.L): FC A.Č.A.B. - Rumové pralinky 6:1

08.06.2014 22:12

Stadion: SC Běchovice

Diváků: 3

Střelci za Ačab: 2 Šunek, Kuba, Mazi, Pepa G., (vlastní)

 

FCA se v předposledním zápase postavilo poslednímu a zároveň oslabenému soupeři, a to na neoblíbeném a vzdáleném hřišti v Běchovicích, s umělkou 2. generace.

 

První poločas bylo jedno velké utrpení, nikomu se podvědomě nechtělo běhat, nulové napadání, pomalá kombinace. i přes některé šance skončil nezáživný úsek zápasu 0:0.

 

Nepříčetný Kuba v bráně, který rozhodně náš přístup nenechal bez slovní odezvy, rozproudil do druhé půle hráče Ačabu alespoň k nějakému solidnímu výkonu. Soupeř od první minuty zdržoval, kouskoval hru, míč byl opravdu dobrých 10 minut z úvodních 30ti mimo hru. Druhá půle již ale zápas definitivně rozsekla Maziho střelou pod břevno, 1:0. Poté se Jirka Princ velmi agilním pressem dostal na tělo k soupeřově obránci a donutil ho tak dezorientovaně odrazit míč do vlastní branky. Po tomto gólu již soupeř odešel, ale hru nepřestával měnit, ani by to nemělo cenu. Třetí zásah přidal Kuba, poté sice po individuální akci Pralinky snížily na 3:1, ale nejprve ranou z dálky Pepa G. a poté i Šunek, pojistil dvěma góly v závěru konečný výsledek. Vcelku nudný zápas v zapadlých Běchovicích tak dopadl očekávanou výhrou favorita a naděje na případný postup stále žije, není však v našich rukách. Musíme v posledním kole porazit Integritu a doufat, tak uvidíme.

 

Příští zápas se hraje až za 14 dní, nyní je tedy volný víkend, začíná ale Mistrovství světa, tak nezoufejte. Když vás fotbalem nebude moci bavit Ačab, bude to nyní možná Brazílie, Španělsko, nebo Anglie..:)