HL 11. kolo (7.L): Integrita Jinonice - FC A.Č.A.B. 5:2

24.06.2014 20:12

Stadion: Pražačka

Diváků: 4

Střelci za Ačab: Pepa G., Mazi

 

FC A.Č.A.B. živil teoretickou naději na postup, bylo ale na 90% jasné, že to zřejmě nevyjde. Navíc jsme mohli hned na sousedním hřišti sledovat, kterak si na opětovnou účast v 6. lize budeme muset ještě chvíli počkat...

 

Integrita už o nic nehrála, paradoxně se však jednalo o nejvyhecovanější letošní zápas, zbytečně ostré zákroky na straně domácích nás nenechaly v klidu a také jsme přitvrdili, rozhodčí na oko zápas zvládal, ale né a né udělit kartu. Čekání vyvrcholilo brutálním zákrokem na Čagyho, který po tomto direktu nuceně ze hřiště odstoupil a zápas nedohrál. Kuba si pak domlouval nějaké to "rande" po zápase s útočníkem Integrity, nakonec z toho ale sešlo. Pojďme tedy konečně k fotbalu, herně vyrovnaný zápas načal obrovskou příležitostí Kuba, trefil ale pouze spojnici, míč mu před provedením kopu lehce poskočil. Na tomto utkání bylo krásně vidět, jak v rozestavení 5+1 stačí jeden opravdu výborný hráč, aby tým byl obrovsky nebezpečný, Jinonice takového plejera měla, který vyčníval nad svými kolegy a dělal nám největší starosti, v tom byl rozdíl především, efektivita zakončení tohoto borce byla výborná a Integrita vedla o 2 góly.

 

V druhém poločase udělal náš gólman chybu, promáchl stoper, z toho všeho vyplynuly další góly až do stavu 5:0. I přes naše šance né a né skórovat. Závěrečných 20 minut jsme se ale hecli, nikdo nechtěl zakončit sezónu tak špatně a ve vysokém tempu dohraný závěr utkání znamenal drcení soupeře na jeho polovině, 2 naše góly po střelách Pepy G. a Maziho a spoustu další šancí, z nichž asi největší neproměnil Mára.

 

FCA se nakonec loučí porážkou a na 5. místě tabulky zakončuje sezónu Jaro 2014. Celkové skóre jsme měli ucházející, ale těsné prohry především s Parukářkou a Medvědy nás o postup připravily. Na další sezónu si dává dočasnou pauzu Jirka Princ, toho tedy na hřištích neuvidíme a otázka visí i nad pokračováním Hroudise, který nastoupil do 2 zápasů a kvůli neustálým zdravotním problémům nebyl schopen dále zasáhnout. Tým pravděpodobně přivede posilu do útoku, o koho půjde se jistě všichni včas dozví.

 

Díky všem za účast v dalším tří-mesíčním fotbalovém cyklu a Viva FCA!!!