HL 4. kolo (7.L): FC A.Č.A.B. - Parukářka FC 2:3

23.04.2014 13:12

Stadion: Hostivař

Diváků: 4

Góly za Ačab: Jirka Princ, Luky

 

Velmi neoblíbený soupeř nás čekal ve 4. kole. S Parukářkou jsme se již několikrát potkali a dá se říci, že to je tým, na který to z různých důvodů zatím nejde. V tomto zápase se to bohužel opět potvrdilo...

 

FCA udávalo tempo zápasu, bylo lepší, mělo hodně šancí, ale celé to nakonec přišlo v niveč. Jeden z nejhorších startů do zápasu, který jsme za celou historii HL odehráli, se usktuečnil právě v tomto klání. Hrubka gólmana, hrubka obránce a nešťastně propušťená střela - to vše za cca 15 minut znamenalo průběžný výsledek 0:3. Nesoustředěnost a individuální selhání na začátku, to nás tentokráte připravilo o body. Obecně se letos nejednalo o první takovou záležitost, v utkání s Bröndby se něco podobného událo, avšak v menší míře a zápas se podařilo vybojovat zpět. Tento trend musíme kažopádně rychle zastavit, protože neustále otáčet zápasy po úvodním výpadku zkrátka nejde.

 

Po zbytek utkání se hrálo prakticky jen na jednu bránu, 2 góly byly málo, nespočet dalších šancí si připsal snad každý, kdo byl z nás na hřišti. Gólman hostů však svůj tým výjimečně podržel a znovu tak znemožnil našemu týmu Parukářku zdolat.