HL 2. kolo (8.A): FC A.Č.A.B. - FC Canary 5:0

06.04.2011 17:20

Stadion: Aritma

Diváků: 7

Střelci za Ačab: Ajfel 2, Adi, Kuba, Martin

FC A.Č.A.B. si i v druhém zápase HL poradil se svým soupeřem a dokonce ve třech posledních soutěžních zápasech (2x HL a 1x GyBu) nedostal gól! Co se týče Hanspaulské ligy, Séba neinkasoval již 120 minut! Uvidíme, jak moc poroste tato série..

     Zápas začal opět trochu podobně, jako ten první. Mírná nejistota v kombinaci, zbrklost a nevyváženost, doprovázeli úvodní minuty. Celková herní stránka byla také velmi ovlivněna strategii soupeře, který neustále kouskoval hru, avšak naštěstí pro borce v bílem netrvalo dlouho a jejich nohy si rozvzpoměly, že by zřejmě nebylo od věci začít hrát fotbal. V 10. minutě se objevil Ajfel na levém kraji vápna a střelou bodlem trefil míč k levé tyči branky, 1:0! FCA si vytvořilo stálou převahu, jak v držení míče, tak ve vytváření šancí. Tým Canary nevěděl, jak na ty mladé hochy vyzrát a do poločasu inkasoval ještě jednou, totiž z kopačky nové akvizice, Martina, který míč s trochou štěstí procedil na bližší tyči.

( Poločasové skóre - 2:0 )

     V druhém dějství hrál již FC A.Č.A.B. uvolněně a přibývalo nadějných příležitostí na vstřelení branky. Po úniku z levé strany se prosadil střelou levou nohou Adi. Následná kombinace Ajfela a Martina skončila gólem prvního jmenovaného a na nepopulárního bůra uzavřel skóre zápasu po narážečce s Márou Kuba.

     Tým z Čobs stadium jde zatím soustředěně za postupem, avšak příští zápas ho čeká utkání na škváře a ještě k tomu se zůženým kádrem o několik hráčů. Snad nám FCA svou bojovností a fotbalovostí zase přiveze z utkání 2 body. :-)