HL 5. kolo (7.K): Hustá Pěna FC - FC A.Č.A.B. 1:1

29.04.2013 22:12

 

Stadion: Hostivař

Diváků: 2

Střelci za Ačab: Bůža


Páté kolo nás poprvé v této sezóně zavedlo na fotbalové "letiště" jménem Hostivař. Soupeři na tom byli věkově stejně jako my, dal se tak čekat zápas plný rychlostních soubojů.

 

Z prvního rohu ale přišla pohroma pro naší branku. Přízemně nastřelený míč prošel až na zadní tyč, kde ho po odražení vyrazil Séba na nohu domácího útočníka, od kterého se kulatá věc došourala do sítě, 0:1. To nebyl příliš povedený start. Hra byla vyrovnaná, oba týmy ale hráli spíše ze zajištěné obrany a tak šancí nebylo k vidění tolik co obvykle. Když už se ale hráči na obou stranách do nějaké dostali, letěly střely buď mimo, nebo je jistými zákroky pokryli oba gólmani. Nejčastějšími střelci za FCA byli Martin a Pepa, ale ani jednomu nebylo souzeno vsítit branku. Do výborné šance se dostal i Adi, ale rychlé vyběhnutí brankáře mu nedalo příliš prostoru pro střelu ze 2 metrů. Deset minut před koncem poločasu Bůža skvěle vystihl přihrávku prostředkem hřiště a z první uklidil míč k tyči, brankář zůstal stát jako zamražený na brankové čaře, Bůžova umístěná a pohotová rána měla vskutku evropská měřítka. Poločasový stav 1:1.

 

Druhá polovina utkání byla opět vyrovnaná, přestože vyložených šancí jsme měli o něco více my. Ve 2 se objevil Martin, nejdříve prokličkoval 3 protihráče a nechal vyniknout jistotu v bráně domácích, poté na něj zapomněli obránci, Martin dostal skvělý míč za obranu, avšak i přes rychlou otočku a pohotovou střelu netrefil branku, těsně nad! Soupeř také zahrozil střelou z úhlu, která se otřela o tyč, největší příležitost si však nechal na závěr Pepa, když se objevil přímo před brankářem, jenže pokus placírkou skončil těsně vedle tyče. Body si tak nakonec oba týmy rozdělily. FCA má po 4 zápasech skóre 21:13 a 7 bodů. Příští kolo nás čeká dohrávka ze samotného začátku sezóny.