HL 6. kolo (6.L): FC A.Č.A.B. - Parádníci 0:5

12.10.2015 07:45

Stadion: Vysočany

Diváků: 3

Střelci za Ačab: nikdo


FCA se z pozice druhého týmu ltabulky představilo na rozlehlém hřišti ve Vysočanech proti doposud prvnímu celku, který všechny své zápasy s přehledem vyhrál. Našemu týmu nebyl k dispozici Trojis ani Vilmet.

 

K zápasu se tentorkát nebudu rozepisovat v podrobnostech proběhlých událostí na hřišti.

 

Parádnící jsou kompaktní a energický tým s dobrým zakončením. Hru jim dělal především hráč č. 10 (tuším), který byl rychlostně velmi dobře vybaven, stejně jako technicky.

 

Zápas začal asi nejhůře za hodně dlouhou dobu našeho působení v HL, během 6ti minut jsme prohrávali 0:3, když soupeř opravdu trefil vše na co sáhl, jednou hodně smolně tečovanou střelou pro nás. Tímto špatným začátkem jsme bohužel ztratili hodně.

 

Celkově byl soupeř lepší a vyhrál zaslouženě, ale skóre s nulou na kontě zdaleka neodpovídá našim šancím. V průběhu jsme si vypracovali minimálně 7-8 gólovek, ale některé se nadvakrát až komicky povedlo zahodit, zbytek vytáhl excelentími zákroky gólman hostů.

 

Tentokrát se vše sešlo, jak nemělo. Obrana brzkými inkasovanými góly znejistila a v útoku to bylo opravdu velmi smolné, nějaké čance jsme rozhodně proměnit měli.

 

Prohra s lídrem tolik mrzet nemusí, ale je to škoda. Nicméně v příštím zápase na Mikulovce se musíme opět vrátit na vítěznou vlnu a zabojovat o postup. Přístup k zápasům v letošní sezóně je dobrý, budeme sbírat body a uvidíme, na co to nakonec bude stačit. :)