HL 8. kolo (6.L): FC A.Č.A.B. - s.Oliver A 3:5

26.10.2015 07:35

Stadion: Záběhlice

Diváků: 8

Střelci za Ačab: Trojis, Jarda, Kuba

 

FCA poprvé v sezóně mělo na svém zápase fanoušky, ovšem stejně jako jejich účast jen na první poločas, i zapálení hráčů do hry trvalo jen 30 minut.

 

Co bylo špatně je asi každému jasné, lecos jsme si řekli po zápase, takže to nebudu v reportu opakovat.

 

FCA vstoupilo do zápasu skvěle, koncentrovaně a zaslouženě vedlo 3:0. Nejprve se gólem sezóny prezentoval Trojis, který se po Lukášově vzdušné příhře trefil násherně z voleje. Další gól přidal Jarda, který si s cekem jistou pravidelností připisuje každý zápas po jednom zásahu. Třetí gól vsítil po brejku přehozením gólmana Kuba a vše vypadalo výborně. Soupeř sice dokázal snížit, ale první poločas se skóre 3:1 jsme odehráli tak, jak jsme chtěli.

 

Druhé dějství bylo ostudné a za takovéto výkony si rozhodně postup do 5. ligy nezasloužíme. Zápas se hraje 60 minut a takovýto přístup je zkrátka nepřípustný. Hosté nebyli fotbalově kdovíjak dobří, ale narozdíl od nás v druhé půli makali. Ovšem k jejich primitivnímu nesportovnímu chování a faulům se snad ani nemá cenu vyjadřovat, v tomto ohledu jeden z nejhorších týmů, proti kterému jsme v HL hráli. Klasicky zamindrákovaní zoufalci.

 

Utkání jsme si prohráli sami, vedení 3:0 nesmíme pouštět. Tímto se nám postup vzdálil.