Hodnocení hráčů: HL 2. kolo (8.A): FC A.Č.A.B. - FC Canary

07.04.2011 22:30

FC A.Č.A.B. se 4.4. postavil již k druhému zápasu v HL. Ve 2.kole dokonce dokázal vsítit ještě o 2 góly více, než v kole prvním. Pokropený trávník svědčil naší rychlé přízemní kombinaci a bavil fanoušky, kteří s námi vyjeli až do dalekých Vokovic.

Proberme si už ovšem výkony jednotlivých hráčů:

-Séba - 7,5 - Další čisté konto a opět složitý zápas pro gólmana. Málo práce, ale nutnost udržet koncentraci celých 60 minut. A opět předvedl soustředěný výkon a kvalitní zákroky, kterými dodal potřebnou jistotu naší obranné hře.

-Dejv - 7 - Debut v HL a nezklamal. Odvedl přesně tu černou práci, kvůli které má své místo v sestavě. Pozorná hra v obraně, kde nepouštěl soupeře do téměř žádných šancí.

-Jirka P. - 7 - Kapitán pro tento zápas. Předvedl opět svůj důraz v osobních soubojích. Odebíral balóny z dlouhých nákopů soupeře a rozdával balóny do záložní řady. 

-Pepa - 7 - Důrazný bek opět předvedl své kvality, burcoval a řídil ze zadních pozic zbytek spoluhráčů. Rozehrával akce a pečlivě bránil. Přesně splnil to, co se od něj očekává.

-Kuba - 8 - Velmi dobrý výkon. Skvěle bránil, výborně rozehrával a korunoval vše vstřelením pátého gólu do sítě soupeře. Jeden z nejlepších hráčů na hřišti.

-Šunek - 6,5 - Nebyl to zcela jeho zápas, kvalitní rozehrávku nedoplnil ničím navíc. Především v koncovce zklamal (i když dokázal nastřelit tyč). Sice to nebyl nějak špatný výkon, ale chtělo by to něco navíc. Doufejme, že příště přidá k tradiční hře nějaký bonus, který ho katapultuje o pár stupínků nahoru.

-Mára - 7,5 - Opět přesvědčil o svých tvořivých schopnostech, když mezi 3 protihráči narýsoval milimetrově přesnou přihrávku na poslední gól. Tradiční kvalitní výkon, doufejme, že bude přinejmenším pokračovat v nastoleném trendu.

-Adam - 7,5 - Stejně jako v minulém zápase i v tomto skóroval, tentokrát sice pouze jednou, ale i tak neustále zaměstnával obranu soupeře. A přesně proto je na hřiště posílán. Takže opět kvalitní výkon.

-Martin - 7,5 - Nováček v dresu FCA. Poprvé se setkal s týmem, ale i přesto okamžitě naskočil do zápasu. A ukázal, že bude platným hráčem. Důraznou hrou a tvrdou střelou se okamžitě zařadil do útoku a dokázal vstřelit gól a na jeden přihrát. Skvělá premiéra.

-Ajfel - 8 - MOTM Probudil svůj střelecký instinkt naštěstí hned záhy, již ve druhém kole. Dokázal vstřelit dvě branky a po celý zápas se snažil zaměstnávat obránce a gólmana soupeře. Doufejme, že v příštím zápase, kde opět navlékne kapitánskou pásku, potvrdí své kvality.