Hodnocení hráčů: HL 3.kolo (8.A): FC Diablo - FC A.Č.A.B. 0:4

25.04.2011 17:50

A.Č.A.B. byl před tímto zápasem ve dvojnásobně složité situaci. Nejen, že ho čekal zápas na povrchu, který opravdu není pro fotbal ideální, tedy na škváře, ale navíc chyběla velká část týmu, ať už ze studijních či sportovních důvodů. Většinou početná lavička se tak zcvrkla na jednoho jediného hráče. Hráči nicméně ukázali, proč se již několik let drží sportovně na vysoké úrovni a kompatním a trpělivým výkonem vybojovali další dva body do tabulky, když navíc nade všechna očekávání opět udrželi čisté konto. Gólostroj se rozjel až ve druhém poločase, kdy se dvakrát prosadil Ajfel a po jednom zásahu si připsali Adam a Mára.

 

-8-Séba - MOTM. Co k tomu dodat. I na nebezpečném povrchu předvedl jistý výkon, za nějž byl odměněn další nulou. Útočníky soupeřů přivádí pravidelně k šílenství.

 

-6,5-Dejv - Trochu rozpačitý výkon, na začátku mu trvalo, než se dostal do tempa, když se nacházel v dobrém náběhu, nedokázal své spoluhráče přesvědčit, aby mu přihráli, postupem času šel ale jednoznačně nahoru a svůj výkon korunoval dvěma asistencemi. Jeho fyzická hra mnohdy na soupeře dobře platí.

 

-6,5-Jirka B. - Taková Jirkova klasika. Výkon s velkým přehledem, technikou a fotbalovostí, někdy v menších problémech ve fyzických soubojích, ale to je poměrně pochopitelné, hráče číslo 12 v soupeřově týmu by asi nepřetlačila ani parní lokomotiva. Jako první začal zkoušet střelbu z dálky, která dělala brankáři domácích poměrně velké problémy.

 

-6,5-Jirka P. - Tento obránce předvedl rovněž svůj typický zarputilý výkon, snažil se, bojoval, hecoval spoluhráče, někdy mu přízeň projevil i bůh fotbalové techniky. Občas možná mírně zbytečné emotivní výlevy, nicméně rozhodně bychom mu přáli, aby se již také gólově prosadil.

 

-7-Mára - Jako první se zblízka seznámil s pankráckou škvárou a po zbytek zápasu se tak po hřišti pohyboval s mírně šedavým nádechem. To mu však nebránilo ve vstřelení gólu, v nastřelení tyče ani v dalším kvalitním výkonu.

 

-6,5-Adam - I ve třetím zápase v Hanspaulce skóroval, což se u útočníka samozřejmě počítá. Nedá se mu upřít aktivita a jeho kličky jsou většinou opravdu nečitelné. Někdy i pro jejich autora. Také by mohl v některých situacích zkusit více přihrávat.

 

-7,5-Ajfel - Svým gólem, který mu částečně daroval brankář Diabla, protrhl střeleckou smůlu A.Č.A.B.u. Na konci zápasu přidal ještě druhý gól, když si věřil na střelu a z úhlu vsítil, i když mohl přihrávat spoluhráči před prázdnou branku. Jako správný kapitán dovedl tým k vítězství, jeho výkony jdou rozhodně nahoru.

 

 

 

-6,5-FANOUŠCI - Opět se do nepříliš atraktivní lokality dostavili ve velkém počtu, nicméně pokud by interval, který potřebují ke zjištění, že padl gól, snížili na polovinu či třetinu, jistě by konkurenty A.Č.A.B.u dostali ještě pod větší tlak.

 

 

EJ ČÍ EJ BÍ!!!